TZ: Zimní sklizeň 17. Výstava klauzurních prací studentů FUD UJEP

Zimní sklizeň 17. Výstava klauzurních prací studentů FUD UJEP / FUD UJEP / Ústí nad Labem / 9. - 11. 2. 2017

Zimní sklizeň 17

Výstava klauzurních prací zimního semestru 2016/17

studentů Fakulty umění a designu UJEP v Ústí nad Labem

Přichází každoroční sezónní přehlídka klauzurních prací studentů Fakulty umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Budova v areálu Kampusu univerzity otevře útočiště svých studentů veřejnosti. Překročte od čtvrtka do soboty 9.–11. února 2017 její práh.

Šestnáct rozmanitých ateliérů nabízí to nejčerstvější z mladé umělecké scény a designu. Grafické ateliéry Vizuální design a Grafický design II představí svou vizi manuálů, návodů na cokoliv a k čemukoliv. Studenti ateliéru Design interiéru představí krom jiných své návrhy hotelových pokojů. Některé z řady návrhů studentek ateliéru Oděvní a textilní design budou patřit navýsost zimnímu svršku – vaťáku. Plodné období za sebou pochopitelně mají i ostatní ateliéry Kateder fotografie, elektronického obrazu, vizuální komunikace, užitého umění i designu.

Ateliéry FUD budou otevřeny ve čtvrtek a pátek od 10 do 18 hodin, v sobotu od 12 do 18 hodin. Po celé sobotní odpoledne se vám pak při procházce celou Zimní sklizní budou věnovat studenti oboru Kurátorská studia s komentářem k nejzajímavějším pracím. Sobotní komentované prohlídky začínají v 13, 14 a 15 hodin. Objevte FUD.