TZ: Metabolický pohled v GAMU

Světlana Malinová, Anežka Horová, Marina Hendrychová, Abelardo Gil Fournier, Matěj Martinec, František Fekete, Daniel Burda, Aleš Zůbek / Metabolický pohled / kurátor: Lukáš Likavčan / Galerie AMU / Fotograf Festival / Praha / 15. 9. - 7. 10. 2021

„Metabolický pohled“ začíná u myšlenky, že lidská ekonomie je pouze pokračováním přírodní ekonomie jiným způsobem – a to až do té míry, že pojmy jako „logistika“ nebo „infrastruktura“ můžou sedět stejně dobře na průmyslové zóny jako na ekosystémy, na výrobu a přepravu zboží jako na fotosyntézu a potravinové řetězce. Co kdybychom ale začali považovat i lidskou kulturu a komunikaci za součást přírodních metabolismů? Nenašli bychom pak kolem sebe zvířata, rostliny, houby, bakterie, neživé předměty i celá společenství organismů, které na nás neustále promlouvají a které nám něco ukazují nebo nás naopak varují?

Výstava je ZDARMA po předchozí rezervaci na GoOut.

–> –> –> https://goout.net/cs/metabolicky-pohled/sziodvr/

Rezervací Vaší vstupenky na GoOut nám pomůžete počítat návštěvnost festivalu a posouvat tak festival dále kupředu. V případě náhlé změny epidemiologických opatření Vás budeme mít rovněž možnost jednoduše kontaktovat. Děkujeme proto za Váš klik na GoOut!

Program pro Vás chystáme již 11 let zdarma. Chcete-li podpořit fungování Fotograf Festivalu, můžete tak učinit na www.darujme.cz/projekt/1205077. Děkujeme!

Více informací na:

https://fotografestival.cz/2021/

https://www.gamu.cz/