do 20. 7. / Artyčok.TV hledá posily na pozici „PR a administrativa“

Náplň práce:

- účast na pravidelných redakčních schůzkách 1x týdně

- správa sociálních sítí v průběhu pracovního týdne tzn. příprava příspěvků o aktuálně publikovaných a připravovaných pořadech

- příprava a zasílání newsletterů

- evidence a organizace smluv a faktur v průběhu roku, průběžná příprava podkladů pro účetního (závěrečné účetní práce jsou zajištěny jinou osobou)

Práce v malém redakčním kolektivu umožní také zapojit se aktivně do tvorby programu Artyčok.TV, proto uvítáme zejména zájemkyně*ce, které zajímá programová orientace naší instituce a zajímalo by je aktivně se zapojit do diskuzí ohledně jejího rozvoje a dalšího směřování.

Časová náročnost:

objem práce odpovídá odhadem 2 pracovním dnům v týdnu, pracovní doba je relativně flexibilní, rozložená do několika dnů dle potřeby publikace aktualit (cca 3 posty týdně).

Finanční ohodnocení:

10.000 Kč měsíčně, v závislosti na budoucích dotacích a účasti na projektech mimo standardní práce náplň lze navýšit.

Požadavky: 

spolehlivost, iniciativnost, schopnost organizace, dlouhodobá spolupráce, zájem o oblast současného umění

Předchozí zkušenost s propagací kulturních aktivit a celoročními granty MK/HMP je výhodou, ale není nutnou podmínkou.

Seznámení s náplní práce a spolupracovníky proběhne během 2 schůzek v průběhu července a srpna. Nástup od září 2021. Krátký motivační dopis a CV zasílejte do 20. července na emailovou adresu opencall@artycok.tv s předmětem “PR a administrativa”. Předběžně stanovený termín pohovorů s vybranými zájemci je 26. července.