TZ: Kreativní, nápadití, talentovaní. Letošní ročník Konference Zlin Design Week přinese příběhy velkých osobností české i zahraniční scény

Kreativní, nápadití, talentovaní. Letošní ročník Konference Zlin Design Week přinese příběhy velkých osobností české i zahraniční scény / Zlín / 16. 2. 2020

Návštěvníky šestého ročníku Konference Zlin Design Week čekají 5. května 2020 inspirující přednášky profesionálů z oborů designu a marketingu, zapálené diskuze, předávání zkušeností a networking. Akce se uskuteční v srdci Zlína, v Kongresovém centru. 

Na Konferenci Zlin Design Week se představí celkem osm řečníků, kteří během třicetiminutových přednášek předají publiku své zkušenosti, příběhy a know-how. Programem diváky provede moderátorka Veronika Ruppert. Zájemci mohou zakoupit early birds vstupenky na webových stránkách www.zlindesignweek.cz/konference.

Posluchači se mohou těšit na Marvana Shammu, který kombinuje svou expertizu v oblasti umělé inteligence, zkušenosti s budováním vlastních startupů a své výjimečné dovednosti v řízení lidských zdrojů. Sandra Kumorowski přednáší marketing na Columbia College v Chicagu, zajímá se o historický vývoj reklamy, marketingu i designu a hledá v něm inspiraci. Jakub Ptačin vede kreativní komunitu Studio Echt, spoluzaložil světovou konferenci o designu By Design Conference a jeho dalším projektem je síť second-handů Nosene. Marek Weidlich se věnuje automobilovému a průmyslovému designu. Jako designér exteriérů dopravních prostředků pracoval pro Škoda Auto a.s. nebo Biomega. Další čtyři řečníky organizátoři brzy odhalí na webových stránkách.

„Momentálne sa zameriavame najmä na zahraničných rečníkov zo sveta dizajnu a pracujeme tiež na rečníkovi z legendárnej americkej značky Patagonie. Dúfame že to dotiahenem do zdárneho konca, ” přibližuje konferenci její manažer Michal Kyselica.

Konference je součástí festivalu Zlin Design Week, který se uskuteční ve Zlíně od 1. do 8. května 2020. Program týdenní akce nabízí výstavy, workshopy, Jarní kino nebo Pecha Kucha Night. I Vy se můžete přesvědčit, že SPOLUPRÁCE designu a marketingu má smysl. Akci pořádá mladý tým z Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Pro nejnovější informace o připravované Konferenci sledujte web, Facebook nebo Instagram.