Autobusový zájezd do GAVU Cheb

Galerie výtvarného umění Cheb / zájezd na výstavy / 16. 6. 2021

GAVU Cheb pořádá autobusový zájezd do Chebu ve středu 16. června 2021 na výstavy Jaroslava Pešicová, Kočky, psi a Robert Rauschenberg (Velká galerie; kurátor Tomáš Winter) Miloš Jiránek, Zbojnická cesta, 1905 (Opus magnum; kurátor Tomáš Winter) Tadeáš Kotrba, Na hlavách obrů (Malá galerie; kurátor Marcel Fišer) Roky ve výloze. Sonda do aranžování výkladních skříní v Československu 1955-1989 (Retromuseum – Velký sál; kurátorka Daniela Kramerová) Od pravěku k fenoménu. Historie českého snowboardingu (Retromuseum – Malý sál; kurátoři Jan Meindlschmid, Ivan Pelikán).

Zároveň bude při této příležitosti slavnostně uvedena kniha Marcela Fišera Sbírka GAVU Cheb. Umění 20. a 21. století.

Součástí programu bude prohlídka výstav a stálé expozice v Retromuseu hned po příjezdu a od 17.00 i prezentace katalogu a prohlídky výstav v galerii za přítomnosti kurátorů Tomáše Wintera, Daniely Kramerové a Marcela Fišera.

Autobus vyjíždí ve 13.00 z místa nedaleko aut. nádraží Florenc v ulici Na Florenci, tj. směrem na Masarykovo nádraží.

Předpokládaný příjezd do Chebu 15.30, odjezd z Chebu 19.00, návrat do Prahy 21.30.

Autobus je zdarma! Zároveň potřebujeme, aby se účastníci napevno hlásili, a my tak dosáhli souladu přihlášených a počtu sedadel v autobusu. Závazné přihlášky proto přijímáme na emailu marcelfiser@gmail.com. Připište prosím i své číslo na mobil. Pokud si posléze cestu z nějakého důvodu rozmyslíte, co nejdříve nám to dejte opět vědět mailem, abychom místo mohli nabízet dále.