TZ: Víra v Nesouhlas

Víra v Nesouhlas / kurátor: Natálie Kubíková / Galerie HYB4 / Praha / 10. 3. - 23. 3. 2020

Nevytvářejí hierarchickou strukturu. Rozkládají danou množinu do podmnožin dle předem daných kritérií. První rozklad na podmnožiny se dále nedělí. Nalezení nejlepší možné disperze vyzkoušením všech uspořádání shluků je většinou neproveditelné, proto většina metod začíná nějakým předem daným rozkladem. Optimální analýzy dosáhneme, pokud nabude funkcionál kvality rozkladu své extrémní hodnoty. Nevýhodou je, že metody většinou končí pouze s lokálně optimalizovaným rozvratem.

Víra v Nesouhlas je kolektivní výstavou ateliéru Nových Médií pražské AVU. Společně zde každá členka a každý člen hledá cestu, jak svůj pohled představit světu. Nabízí pestrou škálu přístupů a forem a přesvědčují divačky a diváky, že to, co se snaží říci, je pravdivé. Mohou zde bořit zaběhlý děj, komunikovat se siluetou situace a tím nechat prožít důležitý okamžik. Nalézat porozumění a rozličnost významů a věrně se řídit instinktem. To vše je přítomné na předem domluveném místě v galerii Hybernská 4.

Vystavující:

Darina Alster&Polina Revunenko

Kača Olivová

Jan Matýsek

Vita Ferra

Barbora Kropáčková

Martina Malinová

Martin Pondělíček

Vell Sv

Demian Kovalov

Matyáš Zeman

Vojtěch Würz

Tereza Trnková

Lea Kupková

Eve Miller

Ambre Petitcolas

Dávid Brna

Sonya the Moon

Galerie HYB4 je galerie současného umění v centru Prahy. Dramaturg a producent galerie je umělec a kurátor Filip Kazda. Galerie organizuje velkou škálu výstavních projektů, od studentských výstav, po sólové projekty a festivaly.