TZ: Polagraph a vánoční Pop-up

17. 12. 2019Artalk Infoservis

Polagraph a vánoční Pop-up / Galerie Polagraph / Brno, Praha / 1. 12. – 23. 12. 2019

Chtěli jsme propojit naše oblíbené značky, donést je do míst, kde nejsou, pomoct lidem nakoupit dárky pěkně pohromadě. V prosinci tak v našich obchodech v Brně i Praze naleznete poličky, které jsme propůjčili projektům nám blízkým. Diáře, doplňky z kůže, keramika i tkaniny a samozřejmě i ponožky hledejte hned vedle polaroidů i nádherných analogových klasik. Co nás všechny spojuje, je láska ke kvalitě, designu i řemeslu.

VenaValnoha představuje minimalistickou kolekci doplňků ze starostlivě vybrané kůže od českých dodavatelů. Její peněženky jsou nejenom krásné, ale i funkční. Každou šije ručně v brněnském ateliéru – a je to na nich poznat.

Dalším projektem jsou objekty od dvojice stojící za značkou In August Company. Dřevo, keramika i přírodní tkaniny, to jsou všechno materiály, se kterými pracují. Drobnosti do kuchyně, polštáře, běhouny na stůl, ale i tisky jen tak pro pohlazení duše.

Papelote je už stálicí na našem papírenském trhu. Hravé a nápadité jsou jejich výrobky. Diáře do kapsy nebo v obalu pro ty, které si je chtějí chránit. Vybere si prostě každý. K tomu ještě doplňky pro psaní a lepší organizaci.

V neposlední řadě u nás pořídíte ponožky od značky We are Ferdinad, které se pod stromečkem budou určitě líbit. Spojení klasiky s nápady od umělců, ilustrátorů a designérů, to jsou ponožky díky kterým vystoupíte z šedi.