TZ: Open call - zvukové práce výtvarných umělců pro Radio Sandwich ep. 2

Open call - zvukové práce výtvarných umělců pro Radio Sandwich ep. 2

Letos v lednu se zastaví RADIO SANDWICH v IDEAL Prostoru v Praze, kde se uskuteční premiéra druhé epizody Radio Sandwich. Vznikne v rámci výstavy, která spojuje zvuk, performance a objekt.

RADIO SANDWICH hraje hudební a zvuková díla vytvořená výtvarníky. Epizody se skládají z prací vytvořených výhradně pro RADIO SANDWICH. Hudba se může pohybovat od velmi experimentálních nahrávek, až po chytlavé pop songy. Každá epizoda má specifický motiv, který je konceptualizovaný na začátku epizody. Téma druhé epizody je GOODIE GOODIE GOODIE BAGS - dárková balení. To znamená problémy, které se týkají sáčků, zboží a dárků.

Pro náš projekt na IDEALu hledáme umělce z Prahy nebo umělce pracující v Praze. Hledáme hudební a zvukové práce, do 4 minut, které se objeví v RADIO SANDWICH ep.2. Díla by se měla hodit do zmíněného tématu. Každá poskytnutá práce, bude sloužit jako inspirace pro sochy, které budou současně vystaveny v Prostoru IDEAL. V programu Radia Sandwich vždy zmiňujeme jméno autora skladby, před přehráním vybrané stopy. Po skončení výstavy jsou epizody k dispozici online.

https://soundcloud.com/user- 564688645/episode-1

Za každý příspěvek dostane každý umělec práci od zakladatelek RADIO SANDWICH, Kristíny Helgy Ríkharðsdóttir a Báry Bjarnadóttir.

http://barabjarnadottir.com/

https://www.kristinhelga.com/

Uzávěrka je 4. listopadu. Zašlete prosím svůj životopis, portfolio / webové stránky a max. 150 slov o tom, jakou zvukovou práci chcete přispět, na adresu info.radiosandwich@gmail.com.