TZ: Barevné léto: Letní výtvarný ateliéry v Richard Adam Gallery

Jako každé léto, i letos pro vás v Richard Adam Gallery připravujeme prázdninové výtvarné ateliéry. Ve čtyřech týdnech budou mít možnost se zúčastnit a zatvořit si jak děti, tak dospělí. Každý týden bude věnován jiné věkové skupině (děti ve věku 1,5 – 4 roky, 5-8 let, 9-14 a starší 15 let), všechny ale bude spojovat společné téma: Barva.

Barva jako hra, pocit, chemie, vyjadřovací prostředek umělce… A jak to na takovém ateliéru vypadá? Od pondělí do pátku účastníci chodí každý den v dopoledních hodinách do galerie, kde je čeká různorodá výtvarná činnost přímo v prostorách galerie, pod vedením zkušených lektorek. Vždycky se seznamujeme s vystavenými malbami, které jsou pro nás volnou inspirací pro vlastní práci. Při té není důležité, jestli má někdo nějaké zkušenosti, ale jestli má chuť tvořit a bavit se, „zahrát“ si na umělce, popustit uzdu fantazii, poznávat svět umění. A výsledná díla si pak každý může odnést domů.

Cena Letního výtvarného ateliéru je 1000,- Kč na všechny dny, (případně 250 Kč za jeden den). Veškeré informace naleznete také na webu galerie: www.ragallery.cz. V případě Vašeho zájmu nás prosím kontaktujte na emailu: vlkova@ragallery.cz.