Fait Gallery OPEN CALL 2016

Fait Gallery vyhlašuje první OPEN CALL pro výstavní projekty realizované v roce 2016 v prostoru Fait Gallery Preview, který je zaměřen na generaci autorů mladší a střední generace, studenty a nedávné absolventy. Jedním ze základních kritérií je kvalitní výstavní projekt, který bude koncipován přímo pro prostor Fait Gallery Preview. Přihlášky mohou zasílat jednotlivci i skupiny umělců a výstavní záměr je možné realizovat také ve spolupráci s konkrétním kurátorem.

Fait Gallery pro realizaci projektu poskytne své výstavní prostory v centru města Brna (na adrese Dominikánské náměstí 10) a kromě zajištění standardní produkce a propagace výstavy věnuje příspěvek na její realizaci.

Závazné přihlášky, které budou obsahovat stručnou charakteristiku projektu (ke stažení na www.faitgallery.com), spolu s CV a portfoliem o max. rozsahu 15 stran zasílejte ve formátu .pdf (videa ve formě odkazu na vimeo nebo youtube) na emailovou adresu opencall@faitgallery.com nejpozději do 30. 6. 2015.

Autoři projektů vybraných porotou, složenou ze zástupců galerie, externích kurátorů, teoretiků a umělců, budou kontaktováni v úterý 1. 9. 2015 a výsledky budou současně zveřejněny na webových a facebookových stránkách Fait Gallery.

Půdorys Fait Gallery Preview ke stažení na www.faitgallery.com, kde můžete najít i další informace o galerii.