Art for Amnesty: Kupujte z kolekce děl předních českých výtvarníků pro Amnesty International

17. 12. 2013Artalk Infoservis

Amnesty International ČR připravila k prodeji limitované edice menších originálních děl a signovaných kopií děl předních českých výtvarných umělců jakými jsou David Böhm & Jiří Franta, Roman Franta, Krištof Kintera, Michal Nesázal, Pasta Oner, Petr Sís nebo Evžen Šimera. V prodeji budou většinou zarámované menší originály nebo autorské kopie s podpisem vydané v nákladu 10-50 kusů.

Všichni umělci darovali svá díla bez nároku na odměnu a veškerý výnos bude využit na podporu lidskoprávních programů Amnesty International. Jde o skvělou příležitost jak podpořit dobrou věc a zároveň získat kvalitní dílo. Díla lze zakoupit prostřednictvím e-shopu na adrese: art.amnesty.cz.

Kolekce bude k prodeji celoročně. Zahájení prodeje bude proběhne již před Vánoci, avšak portfolio umělců i děl bude neustále rozšiřováno, proto se vyplatí na stránky art.amnesty.cz vracet pravidelně.

Již nyní se těšíme na spolupráci s dalšími umělci, kteří přislíbili podpořit projekt v roce 2014, a těšíme se, že výtěžek z prodeje umožní další rozvoj kampaní Amnesty International.